Diëtist

Diëtist

Ben jij op zoek naar een diëtist? Voeding en gezondheid gaan hand in hand. Hier bij Fitologie© nemen we je graag mee in een traject waarbij jij je gezondheid optimaliseert. Dit keer wél met blijvend resultaat. Door professionele begeleiding van een diëtist leren we je de fijne kneepjes van gezonde voeding. Niet aan de hand van een streng dieet of gekke voedingsmiddelen, maar gewoon door te eten.

Resultaat gerichte diëtetiek

Door een op maat gemaakt plan dat past bij de behoeftes van jouw lichaam is resultaat gegarandeerd. Naar aanleiding van een uitgebreide intake met onze diëtist, waarbij alle aspecten van jouw dagelijks leven worden bekeken biedt Fitologie© een persoonlijk advies aan. Samen kunnen wij gaan werken aan het behalen van jouw doelen. Bij Fitologie© vergelijken wij een bezoek aan de diëtist met een controle bij de tandarts. Zo gaat iedereen zonder bezwaar drie keer per jaar naar de tandarts. Waarom zou je dan niet voor dezelfde moeite langsgaan bij een diëtist? Een bezoek aan de diëtist biedt inzicht in jouw gezondheid.

Wat biedt Fitologie© jou: 

 • Eén op één begeleiding met aandacht voor wat jij nodig hebt 
  Wij kijken naar wat jij nodig hebt en wat past bij jouw leefstijl. Zo zoeken we samen naar een passende manier om jouw doelen te behalen. 

 • Kennis vanuit een professioneel standpunt
  Wij geven graag onze kennis door. Zo leren wij je graag alle ins & outs over gezonde voeding. 

 • Wij helpen je gemotiveerd te blijven
  Laat ons jouw stok achter de deur zijn. Vaak ga je gemotiveerd van start maar is dit op langer termijn niet vol te houden. 

 • Je krijgt een gepersonaliseerd voedingsplan
  Alles wat wij aanbieden is gepersonaliseerd op jouw behoeftes. 

 • Gegarandeerde resultaten
  Je komt bij ons niet voor de gezelligheid. Om een doel te behalen moet je zelf ook aan de bak.

Wij komen graag met jou in contact!

Wij staan altijd open voor jullie vragen en denken graag mee in de richting van duurzame oplossingen.