Personal trainer

Amsterdam personal trainer

Amsterdam personal trainer gezocht? Zoek niet verder! Bij Fitologie in Amsterdam bieden we professionele en effectieve personal training aan, speciaal voor jou. Onze vriendelijke en ervaren trainers zorgen ervoor dat je jouw doelen behaalt, terwijl je plezier hebt en jezelf uitdaagt. Lees verder en ontdek waarom een personal trainer bij Fitologie de beste keuze is.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Een groot voordeel van personal training bij Fitologie is de persoonlijke aandacht en begeleiding die je krijgt. Onze trainers luisteren naar jouw wensen en doelen en stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samen. Hierdoor weet je zeker dat je effectief en veilig traint en de kans op blessures verkleint.

Sneller resultaat

Doordat je met een personal trainer traint, behaal je sneller resultaat dan wanneer je zelfstandig traint. Onze trainers weten precies hoe ze jou moeten motiveren en uitdagen, waardoor je het beste uit jezelf haalt. Bovendien zorgen ze ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, wat bijdraagt aan een sneller en beter resultaat.

Waarom een Fitologie personal trainer?

De meeste personal trainers zijn ongeschoold. Dat vinden wij bij Fitologie© een groot probleem. Een personal trainer is iemand die andere mensen individueel traint. Personal trainers bij Fitologie hebben minimaal een HBO diploma op zak, maar het liefst zijn ze nog hoger opgeleid! Daarnaast zijn onze personal trainers flexibel in drukke tijden en hechten wij veel waarde aan fijn en persoonlijk contact. Wij monitoren alles van jouw gezondheid. Van je vetpercentage, je buikomtrek tot je krachtprogressie. Alles brengen wij voor jou in kaart. 

1. Heb je weinig tijd maar wil je wel effectief sporten?
2. Wil je werken met hoogopgeleide professionals?
3. Wil je sporten in een luxe omgeving ?
4. Wil je de uitvoering van oefeningen goed aanleren?
5. Is alleen in de sportschool staan niks voor jou?
6. Wil je 100% aandacht? 
7. Heb jij behoefte aan een holistische aanpak op gezondheid?

Beantwoord jij bovenstaande vragen met een 'Ja' en wil jij in Amsterdam een personal trainer? Dan ben je bij ons aan het goede adres

Fitologie in cijfers

Fitologie is opgericht in 2020 na veel ervaring in zowel de klinische setting, met personal training en de eerste lijn diëtetiek. Fitologie© is een snelgroeiend bedrijf met een groeiende hoeveelheid cliënten!

Aantal actieve leden
102
Totaal aantal geholpen mensen
398
Totaal uren gegeven Personal Training
12.988

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op

Wil je samen met Fitologie je doelen bereiken? Vul het contactformulier in en wij komen met jou in contact om je vragen over diëtetiek of Personal Training te bespreken. Je ontvangt binnen 48 uur reactie.