Resultaatgerichte diëtetiek

Wil je aan je gezondheid werken en je beter in je vel voelen? Wil je graag afvallen, maar lukt het telkens niet? Wij nemen we je graag mee in een traject waarbij we samen je gezondheid optimaliseren! En wij beloven je, dit keer met blijvend resultaat.

Bij Fitologie geloven we dat voeding en gezondheid hand in hand gaan. Door professionele begeleiding van een diëtist leren we je daarom de fijne kneepjes van gezonde voeding. Niet aan de hand van een streng dieet of gekke voedingsmiddelen, maar gewoon door lekker te eten. Word je hier ook enthousiast van en ben je op zoek naar een diëtist in Amsterdam? Scrol dan snel verder voor meer informatie hoe wij jou kunnen helpen.

Wat biedt een Fitologie diëtist in Amsterdam jou: 

 • Eén op één begeleiding met aandacht voor wat jij nodig hebt 
  Wij kijken naar wat jij nodig hebt en wat past bij jouw leefstijl. Zo zoeken we samen naar een passende manier om jouw doelen te behalen. 

 • Kennis vanuit een professioneel standpunt
  Wij geven graag onze kennis door. Zo leren wij je graag alle ins & outs over gezonde voeding. 

 • Wij helpen je gemotiveerd te blijven
  Laat ons jouw stok achter de deur zijn. Vaak ga je gemotiveerd van start maar is dit op langer termijn niet vol te houden. 

 • Je krijgt een gepersonaliseerd voedingsplan
  Alles wat wij aanbieden is gepersonaliseerd op jouw behoeftes. 

 • Gegarandeerde resultaten
  Je komt bij ons niet voor de gezelligheid. Om een doel te behalen moet je zelf ook aan de bak.

Resultaat gerichte diëtetiek

Door een op maat gemaakt plan dat past bij de behoeftes van jouw lichaam is resultaat gegarandeerd. Naar aanleiding van een uitgebreide intake met onze diëtist, waarbij alle aspecten van jouw dagelijks leven worden bekeken biedt Fitologie een persoonlijk advies aan. Samen kunnen wij gaan werken aan het behalen van jouw doelen. Bij Fitologie© vergelijken wij een bezoek aan de diëtist met een controle bij de tandarts. Zo gaat iedereen zonder bezwaar drie keer per jaar naar de tandarts. Waarom zou je dan niet voor dezelfde moeite langsgaan bij een diëtist? Een bezoek aan de Fitologie diëtist Amsterdam biedt inzicht in jouw gezondheid.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op

Wil je samen met Fitologie je doelen bereiken? Vul het contactformulier in en wij komen met jou in contact om je vragen over diëtetiek of Personal Training te bespreken. Je ontvangt binnen 48 uur reactie.