Over ons

Sinds 2020 brengt Fitologie een frisse wind in de wereld van diëtisten en personal trainers. Hier doen we het op onze eigen, unieke manier! Bij Fitologie staat de band met onze mensen centraal. Wij zijn jouw gezondheids-buddy, niet slechts adviseurs die constant vertellen 'wat je zou moeten doen'.

Bij Fitologie bieden we een unieke combinatie van personal training en voedingsadvies aan, zodat je bij ons terecht kunt voor het totale plaatje. Met onze holistische kennis, variërend van vetverlies, spieropbouw, voedingstekorten tot beweging, metabolisme en supplementen, garanderen wij jouw succes!

Wij zien onszelf niet alleen als trainers of diëtisten, maar als partners die graag met je meedenken om te ontdekken wat het beste voor jou werkt. Leer de gezichten achter Fitologie kennen en vind jouw persoonlijke trainer in Amsterdam. Klaar voor een unieke benadering van jouw gezondheidsdoelen? Laten we samen aan de slag gaan!

Een gesprek met een diëtist hoort interessant te zijn!

Niet standaard over de schijf-van-vijf

De tijd van saaie diëtisten is geweest

Gezondheid betekent voor ieder mens wat anders. Daarom kijken wij bij ieder individu naar het persoonlijke totale plaatje. We noemen dat een holistische kijk als holistische diëtist. We starten altijd met een uitgebreide intake waarin vragen naar alle factoren uit jouw leven. Vanuit daar bepalen we waar je op vastloopt en natuurlijk wat precies je doelen zijn. Met een persoonlijk advies en actieplan gaan we te werk om deze doelen te behalen.

Wij zijn hier om jou te motiveren

Doordat wij bij Fitologie een combinatie van personal training en voedingsadvies aanbieden kan je voor het totale plaatje bij ons terecht. Door onze holistische kennis (vetverlies, voedingstekorten, beweging, metabolisme, supplementen en spiergroei) kunnen wij jouw resultaten garanderen als holistische diëtist!

Wij zijn Fitologie

 • In het laatste jaar van mijn opleiding richting het bankwezen besloot ik dat ik mijn passie moest volgen. Voeding en gezondheid. Zelf was ik al 20 kilo afgevallen door te beginnen met bodybuilding en inlezen in hoe voeding werkt. Ik stopte met mijn studie en begon met de opleiding voeding en holistische diëtetiek. 

  Inmiddels ben ik naast ervaringsdeskundige ook een gezondheidswetenschapper, een diëtist en een personal trainer. Met mijn kennis hoop ik nu mensen te kunnen helpen en aan te moedigen waar nodig. Ik leg mijn kennis niet bij mensen op maar ik ga de dialoog aan over hoe jij naar gezondheid kijkt. 

  In mijn werk zie ik het als mijn plicht om mensen te enthousiasmeren voor gezondheid en naar een doel toe te werken. Het is namelijk een prachtig pad om te bewandelen met een mooi eindresultaat: een lichaam wat vóór jou werkt, in plaats van tegen jou.

 • Fitologie_amsterdam_robbie_scheers

  Sinds mijn jeugd ben ik verslaafd aan sport. Het geeft me een goed gevoel, ik hou van het spel, de competitie maar ook simpelweg beter in iets worden. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat het ook goed voor de gezondheid is.

  Ik ben mij gaan verdiepen in alles wat met gezondheid te maken heeft om met een holistische aanpak mijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. Opleidingen die ik heb gedaan zijn: trainingsleer, persoonlijk leiderschap, hormoonhuishouding, voeding en kracht & conditie-technieken.

  Mijn trainingen zijn zo ingericht dat ze in een korte tijd aanzienlijk resultaat opleveren en waarbij plezier en humor een belangrijke rol spelen. Mijn cliënten zijn vaak ondernemers of mensen met een baan die veel van ze vraagt, met een volle agenda is het dus belangrijk dat zij in dat uurtje dat wij samen zijn zo effectief mogelijk trainen.

  De cliënt komt ten slotte voor resultaat, daar zorgen we samen voor.

 • Door een beginnende hernia in mijn onderrug, als gevolg van het hockeyen, begon ik op aanraden van de fysio met krachttraining. Ik was toen 15 jaar oud. Hier is mijn interesse in fitness begonnen en ik ben meerdere opleidingen gaan volgen in Personal Training en voeding, waaronder orthomoleculaire voeding.

  Momenteel ben ik full-time personal trainer en orthomoleculair therapeut. Ik ben geboren in Hoevelaken en nu werkzaam in Amsterdam. Naast mijn werk in de sport, sport ik zelf ook elke dag. Van yoga tot boxen tot powerliften. Ook doe ik geregeld mee aan sportwedstrijden om mezelf uit te dagen.

  In mijn werk combineer ik in een uur tijd al mijn kennis om met mijn clienten het best mogelijke resultaat neer te zetten. We werken hard naar doelen toe maar humor is voor mij een belangrijke kernwaarde. Er moet worden gelachen tijdens het proces!

Neem vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier in en wij komen met jou in contact om je vragen te bespreken. Je ontvangt binnen 48 uur reactie.