Over ons

Welkom bij Fitologie©! Sinds 2020 verrijkt Fitologie© de wereld van diëtisten en personal trainers. Alleen doen we het hier bij Fitologie© lekker op onze eigen manier! Wij zetten de band met onze mensen centraal en besteden hier veel tijd aan. Wij zien onszelf daarom eerder als een support buddy dan een diëtist die constant zegt ‘wat je zou moeten doen’. Wij denken graag mee wat voor jou het beste werkt en laten daar onze professionele kennis op los.

Een gesprek met een diëtist hoort interessant te zijn!

Niet standaard over de schijf-van-vijf

De tijd van saaie diëtisten is geweest

Gezondheid betekent voor ieder mens wat anders. Daarom kijken wij bij ieder individu naar het persoonlijke totale plaatje. Een holistische kijk noemen we dat. We starten altijd met een uitgebreide intake waarin vragen naar alle factoren uit jouw leven. Vanuit daar bepalen we waar je op vastloopt en natuurlijk wat precies je doelen zijn. Met een persoonlijk advies en actieplan gaan we te werk om deze doelen te behalen.

Wij zijn hier om jou te motiveren

Doordat wij bij Fitologie© een combinatie van personal training en voedingsadvies aanbieden kan je voor het totale plaatje bij ons terecht. Door onze holistische kennis (vetverlies, voedingstekorten, beweging, metabolisme, supplementen en spiergroei) kunnen wij jouw resultaten garanderen!

Wij zijn Fitologie

  • In het laatste jaar van mijn opleiding richting het bankwezen besloot ik dat ik mijn passie moest volgen. Voeding en gezondheid. Zelf was ik al 20 kilo afgevallen door te beginnen met bodybuilding en inlezen in hoe voeding werkt. Ik stopte met mijn studie en begon met de opleiding voeding en diëtetiek. 

    Inmiddels ben ik naast ervaringsdeskundige ook een gezondheidswetenschapper, een diëtist en een personal trainer. Met mijn kennis hoop ik nu mensen te kunnen helpen en aan te moedigen waar nodig. Ik leg mijn kennis niet bij mensen op maar ik ga de dialoog aan over hoe jij naar gezondheid kijkt. 

  • Mijn naam is Merel te Riet Scholten. In 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en sinds een jaar versterk ik het team van Fitologie©. Samen een band opbouwen en doelen stellen is elke keer weer een uitdaging die ik graag aan ga. Niks geeft meer voldoening dat iemand helpen zijn doelen te behalen!

    Zelf ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van mijn gezondheid. Toen ik begon met krachttraining durfde ik zo goed als geen gewicht aan te raken. Ik was altijd bang wat er van mij gedacht zou worden of dat ik zou falen. Inmiddels sta ik zelfverzekerd in de sportschool met maar liefst 60 kg in mijn nek tijdens het squaten. Deze ontwikkeling wens ik voor iedereen.

  • Sinds kort zijn wij op zoek naar een gediplomeerde personal trainer en/of diëtist. Het succes van Fitologie© en de klanttevredenheid zorgt voor veel vragen en toffe trajecten. Wij komen graag met jou in contact, als jij denkt dat je een waardevolle aanvulling bent voor ons team.

Heb je een vraag voor ons?

Loop je met een hulpvraag? Wij zijn oprechte professionals die graag met je meedenken.