Consulting

Dit is interessant voor bedrijven en werknemers. Mogelijk biedt de werkgever de mogelijkheid om een gezondheidsbudget te besteden voor de werknemer.

Binnen Fitologie leren wij mensen op een meetbare en wetenschappelijke manier hun gezondheid te kunnen vormen.

Dit leidt tot meer autonomie in het leven, meer energie en daarmee hogere prestaties op elk vlak.

Gezondheidswetenschappen als richting

Met een achtergrond in klinische wereld, wetenschappelijk onderzoek en personal training probeert Fitologie de gezondheid van haar klanten te verbeteren. Dit gebeurt op zowel individueel vlak maar ook in groepsverband. Hierom zijn er samenwerkingen met verschillende bedrijven. Fitologie biedt geen absolute waarheden maar gesprekken dienen als klankbord om bij een passende oplossing te komen. Wij van Fitologie zijn er ons van bewust dat gezondheid complex is.

Waarom een gezondheidswetenschapper?

Een one-size-fits-all benadering bestaat niet. Werken met een gezondheidswetenschapper biedt voordelen. Problemen worden opgelost middels wetenschappelijk systeemdenken. Dit staat haaks op het vele reductionistisch denken in de huidige wereld van influencers en hobby-voedingsdeskundigen.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier in en wij komen met jou in contact om je vragen te bespreken. Je ontvangt binnen 48 uur reactie.